torstai 21. tammikuuta 2010

Tunnari...

... treeniä. Vaan en ole laskuria muistanut päivittää tänne. Olen kuitenkin pitänyt kirjanpitoa manuaalisesti vihkossa. Muistaakseni siellä tilanne on 24 eli loppusuoralla ollaan tunnarilaskurissa. Nyt sitten on tullut tehtyä 5 tunnaria lisää lähi päivinä, joista yksi työtapaturma, joten tilanne näyttää tältä 24-4+1=21

Lisäksi olen huomannut, että on kaksi tilannetta, jotka vielä tuottavat hiukka vaikeuksia Ruu'lle. Toinen on voimakas tuuli ja toinen on kova pakkanen yhdistettynä jäätyneisiin näppeihin. Ollaan näitä reenattu seuraavalla kaavalla.

Tuulitunnari: Eli teemme tuulisella ilmalla ulkona luonnollisesti ja sisällä pöytätuulettimen avulla. Tämä onkin tuonnut huomattavasti varmuutta ko. olosuhteisiin.

Jäänäppi: On sitten ohjaajalle tuskallisempi treeni. Siinä palellutetaan sormia hetken, ennen kuin tehdään ulkona (luonnollisesti) ko. liike.... mutta mitä sitä ei tekisi tunnarin eteen ;0)

2 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Joku jo jossain kommentissa muistaakseni joskus mainitsikin, että teet tosi tarkkaan kaikki treenit ja hiffaat treenata mahdollisia erilaisia olosuhteitakin :D Mutta se on tosiaankin vain hyvä. Munkin kyllä täytyy! :D

Emmi kirjoitti...

Onneksi Purinalla ei tuule, niin eipähän tule sitä ongelmaa! Stepsun kanssa olen onnistunut mokaamaan tunnarin, 2 kertaa menin palkkaamaan lelulla kun koitin saada pureskelua pois, ja nyt maistelee minkä kerkiää... :( Ei pureskele enää mutta maistelu on vielä pahempi juttu. Eli ojasta allikkoon mentiin.