tiistai 16. helmikuuta 2010

ONNEA!

Hessu rakas täyttää 13-vuotta (17.2) Vaan vielä on lapsen mieli toisella ja iloisesti häntä heiluen taittuu lenkit ravilla. Maanantaina koirapuistossa kyselivät onko se vielä pentu, kun turkkikin on niin pehmee ja haukkuukin niin innoissaan. Hessu on siis todistanut olevansa partis loppuun saakka. Muistan kuulleni monia vuosia sitten, että partikset ovat kuuluisia siitä, että haukkuvat ja pyörivät (ne agi radoilta tutut partis pyörähdykset) vielä haudankin reunalla, kunnes tippuvat monttuun =) Näin siis näköjään meilläkin, joten hyvillä mielin jatketaan matkaa! Kiitos Hessun kasvattajalle Anne Nokelaiselle aivan mahtavasta koirasta!
Hessu nuorempana vauhdissa!

8 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Onnea söpis-Hessulle!! <3

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA HESSULLE!! Näinhän se on ,kun askel lyhenee ,niin mieli kevenee .Pääseekö Hessu uimaan synttäripäivän kunniaksi? Haukut täältä kaikilta karvajaloilta Hessulle!!:D Ulla ja Retu ja MILA

Arttu kirjoitti...

PALJON ONNEA 13-v. HESSULLE!!
tv. snautseripojat Arttu&Iivari kera äiteen

Carita kirjoitti...

Paljon onnea synttärisankari-Hessulle!

Laura kirjoitti...

Onnea Hessulle!

Taina kirjoitti...

Voi Niinhän se Hessu onkin aivan mahtava persoona ollut aina. Erityisesti Mantalle se on aina ollut tärkeä isä hahmo ja näyttänyt Mantalle et maailma on ihana. Hessu on ihanan mahtava komea nuori pirteä partis pappa. (Kyllä sun taloudessa aina vähintään yks partis pitää olla). Kun nähdään niin pidetään Hessun synttärit. Mantalla ja Mistyllä on Hessulle lahja!!

Katri kirjoitti...

Onnittelut teini-iän saavuttaneelle Hessulle ja monta tervettä vuotta vielä! Vanhat koirat on kyllä parhaita!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Hessulle :)

t. Janessa