perjantai 30. tammikuuta 2009

Päivittelyä taasen..

Keskiviikon reenit Caritan kanssa:

Ruut:
 • Paikka makuu: Ekalla maahan. Oli rauhassa, mutta lopussa alkoi hiukka levottomaksi, kun menin piiloon (uusi juttu) Lisäksi meinasin mokata lopussa olemalla himpun liian pitkää piilossa, jolloin Ruut nousi aavistuksen etu jalkojen varaa. Pitää olla todella tarkka tuon kanssa, kun Ruut tuppaa välillä muutenkin ottamaan paineita toisista koirista ALO-makuussakin.
 • Maassa oloa häirittynä: Carita leikki Onnin kanssa pallolla. Hiukka vaikee reeni meille. Oli levoton ja yritti nousta. Helpotin ja sujui jo vähän paremmin. Näitä lisää kiitos =D
 • Luoksetulo: ensin sivulle, jäi hiukka vinoon. Toka hiukka parempi ja kolmas suoraan leluun. Ihan jees..
 • Nouto: Ensin palautuksia, jotka aikas loistavia. Ei kapulan kalvamista. Sitten heitettynä. Ensimmäinen lensi hallin kattoon... ööö tarkkuudessa hiukka parannettavaa ohjaalla. Olen nimittäin kerran kisoissakin heittänyt metalli esineen kattoon jonka seurauksena heitto tietenkin uusittiin ;0) Vaadinaloillaan oloa heiton ajan. Alku oli hiukka hankalaa, mutta muutama onnistuminenkin tuli. Varsinaista varastelua ei ilmennyt.
 • Seuruu: Joka taasen oli aika kamalaa mun mielestä. Painoi minkä ehti. Olin koko ajan vähällä sotkeutua omiin jalkoihini. Huokaus... mutta ei se onneksi ollut liian edessä =)
 • Jäävät: Onnistui todella hyvin. Ennakointi aiheuttaa sen, että Ruut kulkee sivistyneesti vierellä. Ei kuitenkaan näytä ulos päin siltä että ennakoisi. Hyvä niin. Itse jäävät olivat myös todella hyviä. Olenkin Ruutin jääviin erittäin tyytyväinen!
 • kauko: i-m-i vaihtoja, niin että palkka aina istumisesta. Nousee todella kivasti. tosin tehdään edelleen todella läheltä. Kotonahiukka pidempi väli onnistuu jo.
 • Luoksetulo osa 2: Joka meni jo huomattavasti paremmin kuin osa 1. Pitkällä matkalla Ruut tarvii loppuun muistutuksen sivulle tulosta suullisena. Joten annetaan sille apuja jos se niitä vielä tarvii. Banaania ilmassa... hmm pitänee tehdä asialle jotain.
Misty:

 • Seuraaminen: Voltilla onnistui todella hyvin. Iloinen ja hyvä kontakti. Loisto typsy!
 • Nouto: AVO-malliin. Erinomainen =D
 • Luoksetulo: Tämä oli todella Mistyn päivä. Aivan loistava sekin!
Lisäksi olen ottanut Ruut'lla yksittäisiä paikkamakuita, kaukoja ja luoksetuloja pysäytyksellä ja ilman. Luoksetulon stoppi on todella hyvä. Ainoa miinus puoli on se, että heti ekan pysäytyksen jälkeen alkaa ennakoimaan. Joten parasta ottaa pelkkiä suoria lelu palkkaan ja kiertojen yhteydessä pysähdyksiä. Hassua on myös se, että vaikka kuinka tietää luoksetulon olevan tulossa ei ole ollenkaan sen oloinen, että varastaisi. Näitä toistoja saakin tehdä vaikka 100 ja Ruut istuu joka kerta yhtä kiltisti aloillaan käskyyn saakka. Ei edes nyi takapuoli pikkuisella. Samoin jääviä saa hinkata vaikka kuin ja paljon, eikä ala ennakoimaan. Mutta sitten on tietyt asiat joissa alkaa tautinen ennakoiminen jo ekasta kerrasta. Pysäytys on yksi niistä.

Ai niin olen taas päivitellyt kuva albumia. mm Ruut'sta, Hessusta, Mantasta jne. Tuntuu todella hitaalta työltä, mutta kerta olen aloittanut, niin aijon jatkaa loppuun. Ilmoittelen aina kun olen päivitellyt tuota albumia.

Ei kommentteja: