torstai 26. maaliskuuta 2009

Reeniä ja kuvatuksia

Eilen reenaamaassa Sailan&Sagan ja Minnan&Liz'n kanssa uudella kentällä, joka sijaitsee Prisman takana. Kenttä osoittautui oikein hyväksi reenata. Häkki vain olisi saanut olla mukana, koska Ruut tuppasi kommentoimaan kaikkia jotka poikkesivat kentän läpi. Kenttä sijaitsee talojen ja metsän ympäröimänä ja jollain tavalla Ruut koki (varsinkin ne lapset) ahdistavina ja outoina, kun silla tavalla "pölähtelivät" kentälle. Itse reeniin Ruut keskittyi todella hyvin, niin kuin aina! Ei kuitenkaan enää kiinni jättämistä kentän laidalle, vaan jos ei ole häkkiä, niin siinä tapauksessa hengailee mun lähellä koko ajan.
  • Ruutu: Ihan mallikkaasti löysi oikean paikan. Target oli sijoitettu keskelle.
  • Merkki: Samalla meiningillä. Ei ongelmaa.
  • Sivulletuloja: läheltä targetilla. Ei oikein tällä erää sujunut. Sisällä vielä toistaiseksi paremmin.
  • Ohjattu: Saila vei kapulat. Autoin Ruut'n merkille. Haetin sekä oikean, että vasemman. Hyvin haki molemmat vaikka keskimmäinen kapula olikin paikallaan. Kerran otin loppuun, jossa meni hiukka pitkäksi. Ollaan nyt otettu aika paljon noita vauhtina, joten vasta painoksi pitänee ottaa sivulle tuloja kapulan kanssa.
  • Kauko: Nami palkka takana. Nyt olin oikein tyytyväinen vaihtoihin!
  • Seuruu: Alkuun lähdöistä palkkaa. Sitten niin, että Saila käskytti. Otin aika pitkän seuraamisen. Tuntui ja näytti kuulemma oikein hyvältä! Lisäksi otettiin myös käännöksiä juoksussa mitkä sujuivat paremmin kuin kuvittelinkaan =D Ainoa missä Ruut'lla katse harhasi hetken oli se kun juostiin merkkien ja kapuloiden välistä. Loppuun kuitenkin ihan hyvät onnistumiset.
  • Tunnari: Pari palikan piilotusta hankeen. Hyvin käytti nenäänsä ja nopea palautus sivulle.
Lisäksi otin Hessun kanssa seuruuta, joka oli aika väljää ja edistävää. Merkille lähettämistä ja ohjattua. Kapulat kyllä palautui hyvin, mutta hiukka omatoimisesti haettuna ;0) Loppuun ruutu, johon en saanut poikaa millään pysähtymään. Hessu vain heilutteli häntäänsä, haukkui ja ravasi iloisesti luokseni. Lisäksi luoksetulo ALO tyyliin mikä ihan hyvä. Hessulla oli todella hauskaa se vain heilutti häntäänsä ja haukkui tauotta!

Loput kuvat löutyypi TÄÄLTÄ!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Kiitokset valokuvaajalle! Näköjään mä en sittenkään osannut ottaa oikein tarkkoja kuvia :(