tiistai 26. toukokuuta 2009

Nenä touhuja

Nyt kun ei voida reenata agia, ja tokoakin rajoitetusti ja kun pentupäivä lähestyy päätin ryhdistäytyä taas jälki puuhissa. Tein kokeilu mielessä 4 lyhyttä jälkeä. Kolme sai nähdä kun tein ja yksi niin, että näki ja teimme muita juttuja (tunnari) välissä.

1. Jälki näki kun tein ja ajettiin heti perään. Talloin jäljen pellon keskellä olevaan pieneen "metsä saarekkeeseen, jossa heinää. Pituus n. 40m. Jälki mutkitteli, kun jouduin kiertämään mm. ison kiven. Jäljen päässä lelu. Ei nameja jäljellä (kun ei niistä ole kiinostunut) Jäljesti Ruu'ksi hyvin. Oli innoissaan ja suht hyvin pysyi nenä maassa. Aikas hyvin pysyi jäljellä.

2. Jälki pellolle, jonka pituus 100m mutkittelua enemmän. Suoraan jäljelle. Vetää aika kivasti jäljestäessään ja on oikein keskittynyt. Hiukka tosin on intoa enemmän kuin taitoa, mutta ihan kohtalaisesti meni. Mutkittelut tosin kuivalla pellolla tuotti vaikeuksia, mutta lopulta lelu löytyi ihan jäljestämällä. Välillä yritti saada ilmasta vainua lelun suhteen.

3. Jälki pellolle, jonka pituus n. 60-80m luokkaa. Välissä tein 4 tunnarin piilotusta heinikkoon. Nä oikein hyviä. Sitten jäljelle. Tämä jälki meni sitten aivan pyörimiseksi. Välillä jäljellä ja välillä jossain aivan muualla. Hyvää tässä jäljessä oli se, että Ruu yritti koko ajan itse löytää alvariinsa hukkuvaa jälkeä. Lelu löytyi... öh sattumalta ;0) mikä lie sitten sotki, saattoi olla vaihto tunnarista jälkeen mene ja tiedä, mutta ei haittaa meitä, kun ei siitä edelleenkään tule kisa koiraa jälkeen.

4. Jälki taas pellolle (eri kohtaan niin kuin kaikki jäljet) ja loppuun lelu (niin kuin kaikilla jäljillä) pituus n. 50m Nyt lähti todella hyvin ja keskittyi oikein tosissaan. Nenä pysyi koko ajan maassa. Yksi kaari jäljellä oli lopussa, joka ei nyt tuottanut mitään vaikeuksia. Lelu löytyi hyvin jäljestyksen tuloksena. Voi miten olin iloinen erityisesti tästä viimeisestä jäljestä.

Nyt kun vaihdoin nakit leluun on ruvennut kiinostumaan oikein kunnolla jäljestä. Joudun ihan tosissaan pitämään liinasta kiini. Lelun olen piilottanut aina jäljen loppuun ja jäljen tallon aina myötä/sivu tuuleen, ettei saisi hajua lelusta vaan joutuisi oikeasti jäljestämään, näin olen päätellyt pienessä päässäni, mutta sanottakoon että ihan keltis olen näissä jutuissa, joten odotan innolla tulevaa pentupäivää ja tuomiota touhuistamme ;0)

2 kommenttia:

häpy kirjoitti...

Heissutivei taas ! :)
Kiitoskiitos, Janni duunas ton otsikkokuvan ja silleen ;)
Juu, muutama päivä ennen teitä TK1 napattiin, tosin aika kehnoin pistein -.-''
Meenaatteko muuten kerää koularit joka luokasta? :)
Huisii, tsemppii sinne, kisoihin siis ! ;)
Mites avo luistaa?
Voi olis kyllä varmasti mahtunut, mutta tosiaan noi seurojen väliset kisat :( höhh.
Nii te ette oo JKK:n jäseniä? :/
Ehkäpä tuutte johonkin toiseen kisaan meijän kyydissä? ;P
Mitäs Hessu-sedälle kuuluu? <3 olit ajellu sen 'kaljuks', en ollu tunnistaa :D
Kauhee määrä kysymyksiä tässäki -.-'' Koitahan vastata :D

Laura kirjoitti...

Kiva, että jäljestys sujuu! :) Pitää sanoa, että ei Glendakaan niistä nameista niin hirveästi välittänyt, paljon paremmin alkoi tekemään kun lopetin namien laittamisen jäljelle. Vaikka kepeistä se nykyisin kyllä ihan jo odottaakin namia.

Mutta tosi kiva nähdä viikonloppuna teitäkin! :)