keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Treeniä

Ollaan treenailtu pieniä asioita silloin tällöin. Nyt pitäisi lyödä AVO-luokka läjään. Sen verran hyvällä mallilla se on, että jo nyt pitäisi irrota 1-tulos, mutta ainahan perfektionistin mielestä hiottavaa riittää ;0)

Tokossa ollaan puuhattu lähinnä noutojen, luoksetulon ja kaukojen parissa sekä paikkamakuuta ollan myös reenattu. AVO-hyppy on ainoo jota ei olla millään tasolla reenattu. Uskon sen kuitenkin valmistuvan nopsaan.

Kaukoja ollaan otettu edelleen niin, että olen n. 3-4m päässä ja eka istumisesta vapautus palkalle, pienen odottelun jälkeen. Perään I-M-I vaihto ja vapautus. Tuntuu toimivan hyvin ja lelu palkkakaan ei aiheuta jumimista. Nyt vain matkan pidennystä.

Luoksetuloja ollaan otettu kiertojen yhteydessä sekä muutama stoppi. Hyvin stoppaa ja vauhti myös ok. Pitänee ottaa läheltä seisomis asennosta luoksetuloja, että oppii lyhyenkin matkan tulemaan kovaa.

Noutoja ollaan reenattu kiertojen kanssa. Päätin sitten minäkin opettaa Ruut'n kiertämään kapulan taakse. Meni hermo, kun se polkasee aina kapulaa ensin ennen kuin ottaa sen. Ei kuitenkaan onneksi ääntele. Ollaan otettu, niin että kiertää törpön kierrä käskyllä ja ottaa kapulan "tulo" matkalla. Palkka heti nostosta. Lisäksi ollaan otettu myös vauhti noutoja kohteen kiertämisen kanssa. Paluu matkalla vapautus leluun eri pituisilta matkoilta ja välillä sivulle.

Paikkamakuuta... vesisateessa ylläri, pylläri =D Hiukka nikotteli alkuun. Yksi huomautus ja hyvin pysyi loput toistot. Tein alkuvalmistelut, laitoin lelun taakse ja jäin lähelle. Otettiin 4-5 lyhyttä toistoa (0,5-1 min.) kävelin vapauttamaan ja sitten riekuttiin oikein kunnolla ja sai palakaksi kurvailla kannon ympäri. Hyvin tuntui oivaltavan idean. Kotiin palatessa olimme molemmat aivan likomärkiä, kun sade ei todellakaan ollut mitään pikku tihkua. Tosi hyvä mieli jäi. Lisänä oli vielä märkä nurmikko jossa piti maata. Tämä ei tuntunut aiheuttavan mitään ongelmia, liekkö edes sitä huomannut.

Agilityssä kepit ja kontaktit alkaa sujumaan todella kivasti. Eilen KAT'n reeneissä otettii takaa leikkaamisia ja irtoomis harjoituksia. Leikkaukset tuottivat vielä pään vaivaa, kun tuo kääntyy salamana eikä lukitse estettä. Pitää olla tarkkana, että ehtii hypyn välittömään läheisyyteen ennen kuin leikaan. Yksi oikein kiva onnistuminen saatiin kuitenkin. Irtoomiset ei aiheuttaneet mitään ongelmaa. Kolmen hypyn suora ja pitkä putki mentiin suit sait sukkelaan. Mä ehdin tokan hypyn kohdalle, kun Ruut oli jo putkessa. se on sitten varsin ripsa kinttuinen pikku-likka =D

Ei kommentteja: