maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kuvia joukkue-sm kisasta

Carita oli ottanut kuvia suorituksestamme Kangasalalla. Laittelen muutaman tännekkin. Loput kuvat löytyvät TÄÄLTÄ Kiitos Carita kuvista! Omat otokset taas löytyy TÄÄLTÄ Aika vähäiseksi jäi mun kuva anti, mikä hiukka harmittaa. Lisäksi bongasin netistä ihmisten ottamia kuvia. Linkitän ne tänne. En siis tunne kuvien ottajia enkä liioin kuvissa olevia koirakoita, mutta muutama tuttu siellä vilahtaa. Kielapihkan kuvat, Vesan kuvat, MarjoSusannan kuvat, Hanna Sepän kuvat, Lili Scarpelinin kuvat, Ariston kuvat
Nouto, jossa perusasento ei ollutkaan niin vino kuin muistin.

Hyppy jossa aina pelkään, että kolauttaa ja nyt tiedän miksi. Se hyppää aina reunasta ja kääntyy ilmassa. Onneksi Avo-luokan jälkeen ongelma poistuu.


Maahan meno. Ruu aina harottaa etujalkojaan. Se heittäytyy aina maihin, kuin Pertti Ukkola paini mattoon =D


Luoksetulon stoppi. Annoin käskyn hiukka merkin jälkeen, joten ei se mun mielestä kovin paljon liikkunut, nyt kun katsoo kuvaa. Btw; Hauska tuo snautseri. Kumpikaan vaan ei meistä sitä huomannut, kun kehässä oltiin ;0)

1 kommentti:

häpy kirjoitti...

Njoo, no ei meijän nouto suju sen paremmin ku ennenkään, välillä Dooris vaan tekee sen oikein välillä taasen hyppii kapulan päälle jne. :s Arghhh..

Mut teillähän on sitte jo yks AVO1 kasassa, missäs seuraavat kisat on? Vai hoidatko noudon 'kuntoon' (vaikka se jo hyvä onkin :-D ) ennne seuraavia kisoja? :o

Terkut hauvoille ! :>