maanantai 12. lokakuuta 2009

Tokoa räntä sateessa...

...ja nappiin meni! Ei edes sää voinut pilata meidän mukavasti menneitä reenejä. Jäi jotenkin erityisen hyvä mieli. Ruu teki todella nopeesti ja tarkasti alun seuruuta lukuun ottamatta. Reeni kavereina Minna&Liz, Leena&Prima&Rita ja Kati&Lempi. Jakaannuttiin pareiksi. Paikka oli uimahallin kenttä.

  • Seuruu: Hiukka valui taas eteen, mutta taisi olla suht suora. Tästä huomautus pariin kertaan ja meno parani. Aika pitkää pätkää ja juoksua myös ihan kohtalaisesti. Ihan ok.
  • Liik.istu: Alkuun pari kertaa palkka heti istumisesta ja loppuun niin että selkeästi jatkoin matkaa. Oikein hyvä. Nyt tuntuu että alkaa tajuumaan.
  • Ohjattu: LO -> Kati Oikea puoli haettiin. Meinasi varastaa nyökkäyksestä... tosin positiivista, että suunta oli selkeesti merkille eikä kapulalle. Ei siis olla reenattu merkkiä kuin ihan joitakin kertoja ja nyt se tarjosi sitä hyvällä paikalla. Pitänee ruveta ottamaan enemmän tätä ohjelmistoon. Itse nouto oli todella nopee ja tarkka. Tästä vauhti palkka.
  • Tunnari: LO, matkaa kapuloille joku 20-25m?! Tämä ei ollut tarkoitus, mutta Kati arvioi matkan hiukka pidemmäksi. Päätin ottaa haasteen vastaan. Meni kovaa, mutta ei posauttanut päin. Nenä ei tosin ollut heti auki vaan tohotti jostain syystä kapuloiden päällä sinne ja tänne. Ei kuitenkaan sortunut maistelemaan saati ottamaan väärää. Hetken hötkyttyään päätti ruveta haistelemaan oikeasti ja johan löytyi heti oma. Palautus vauhti todella hyvä ja vielä ilman mälväilyjä. Ihanaa, että lelu palkka toimii tässä liikkeessä. Ruulla tuntuu olevan nyt asenne kohdallaan tunnarin suhteen. Näitä hötkyily haisteluja ei ole ollut kuin pari. Normaalisti on nenä auki heti ja ottaa myös saman tien oman kun kohdille osuu. Positiivista näissä hötky kerroissa on ollut se, ettei ole ruvennut tuomaan mitä sattuu, vaan tuntuu tuumaavan hetken hyörittyään sinne tänne että "ei tässä auta nyt kuin ruveta oikeasti haistelemaan niin tulee se palkkakin aikanaan" =D Tilanne nyt 87-1=86 
  • Paikkamakuu:  Alo-makuu ja aika ko. luokan mukaan. Ei haitannut märkä ja taivaalta tuleva räntä. Alas naapurin käskystä. Tästä nosto ylös ja uusi käsky. Pitää tässä olla nyt tarkempi. Kaverin lähtö kerran makuusta ei haitannut. Ok meininki.

7 kommenttia:

Janessa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Janessa kirjoitti...

se pieni lumi/räntäsade oli melkoisen piristävä :)

Susan Miiro kirjoitti...

Ehdottomasti! Lisää näitä Etelän ankeaan ja harmaaseen yöhön =)

Laura kirjoitti...

Tsemppiä edelleen kohti voittajaluokkaa, hyvältä vaikuttaa! :) Koska teillä olikaan kisoja suunnitelmissa?

Susan Miiro kirjoitti...

Kiitos =D Kyllä se mustakin alkaa vaikuttamaan siltä, että jos ei ihmeempiä satu, niin ekalla se 1-tulos pitäisi irrota. Meillä on kovasti tekemässä juoksua, joten en nyt marraskuulle uskalla sitä ilmoittaa, mutta joulukuussa olisi se Piäksämäen koe 12.12 jos vaan kaikki saadaan menemään suunitellusti (majoitus, matkat jne.) Muuten taitaa mennä ensi vuoden alkuun (tammi/helmikuu)

Katri ja Mervi kirjoitti...

Meistä olisi oikein kivaa jos tulisitte meille kyläilemään!

Amy kirjoitti...

Kiitti sullekin seurasta! Touhokin tykkäsi Ruusta ihan hirmu paljon <3 Ja oli mukava jutskailla, ja vertaistuki on aina hyvästä :D