sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Treeni kuulumisia

Treenailtu ollaan varsin ahkeraan. Lähinnä voittajan kimpussa oltu ja pääsääntöisesti yksin reenattu tuossa lähi kentällä.

Paikkamakuu: Muutama sade reeni tähän, joista toinen oli rae kuuro. Sade alkaa olemaan ok, mutta rakeet tuottivat epävarmuutta. Molempiin kuitenkin onnistuneet reenit. Lisäksi paikkamakuu tuulessa, jossa vaahteran lehdet pyörivät vimmatusti ympärillä sinne tänne. Ilmekkään ei värähtänyt, hyvä, hyvä!

Seuruu: Hiukka valunut eteen, lisäksi pientä poikittamista ja jopa väljäilyä... Luulen tietäväni syyt näihin. Nyt sitten ollaan taktiikkaa muutettu ja alkaa kivasti vastaamaan uuteen palkitsemis tapaan. Lisäksi toppa vaatetus tuo jostain syystä tuota koiraa eteenpäin. Sama juttu viime talvena... Vaatetusta en kuitenkaan aijo vähentää edes hyvän seuraamisen saamiseksi =)

Liik.istu: Rauhallisessa mielentilassa ihan ok. Lisäksi otettu seiso, istu ja maahan, niin että koira vapaana ja mä vain käyskentelen ja pyydän sitä kulloinkin eri asentoon josta naksu ja vapautus. Tuntuu tomivan.

Luoksetulo: Suoria enimmäkseen. Stoppeja kiertojen yhteydessä. Enää ei tunnu sotkevat seisomista ja maahanmenoa tässä reenissä.

Metsku: Enää ei törmäile kapulaan, vaan otta varsin vilakkaan sen maasta. Palautus ok.


Ruutu: Tässä huimaa edistymistä. Hahmottaa kivasti eri paikoissa ja merkeillä. Tarjoo myös varsin aktiivisesti oikeaa paikkaa ruudussa, jos erehdyn juttelemaan pidempää reeni kentällä jonkun kanssa. Käyn vielä palkkaamassa tästä. Enää en heitä palkkaa ruudun yli vaan menen ruutuun sisälle ja leikitään siellä lelulla samalla hokien "ruutu" ja kun lopetan, niin tässä kohtaan en anna lähteä lelun kanssa rallaamaan. Ajatuksena se että menemällä ruudun keskelle saa vain kivan lelun.

Tunnari: Tämä myös mennyt huimasti eteenpäin! Nyt ollaan tehty jo liikkeenä lähes joka päivä. Tarkoitus oisi edelleen silloin tällöin ottaa oman piilotusta lenkilläkin. Omaksi iloksi aloitin tunnarilaskurin joka näyttää tältä: 89-2=87

Kauko: On sitten se ikuisuus projekti... välillä oikein hyvä ja välillä ei ihan niin hyvä. Edelleen kierto palkalla ja lisäksi niin, että palaan koiran luokse ja vapautan sen heittämällä namin taaksepäin. Työt jatkukoon.

Hyppynouto: Hypyt tuntuu olevan tuon vahvuus ja niihin on kaikista vähiten tarvinnut kiinnittää huomiota/reeniä. Toisaalta tämä on hyvä, kun ei omista kunnollista hyppyä. Hypää aina mennen tullen ellen nyt sitten heitä överi sivuun. Näitä övereitä olisi kiva päästä harjoittelemaan lisää. Kapulaan tarttuminen hypyn tuolla puollen on ihan ok. Samoin sivulle tulo.

Että näin meillä ja reenit jatkukoon. Tuon kanssa on sitten niin mahdottoman mukavaa puuhata =)

3 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Hei, laitoin sulle mailia liittyen tuohon mitä kommentoit tuolla meidän blogissa :)

Maidog kirjoitti...

Hyvältähän ne teidän voivotteluliikkeet kuulostaa :)

Susan Miiro kirjoitti...

Juu kyllä musta tuntuu, että tuo luokka pelaa nyt ihan kivasti. Innolla odottelen tulevia kokeita, kun nyt vaan saisi noi juoksut pois alta ja pääsisi tosi toimiin =D