sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tokottelua

Maa oli sulanut ja hiekkakenttä aika löllö joten mentiin tekonurmelle. Tuo on kyllä kieltämättä alustana aika mainio sade säälläkin, ei tule kuraseksi =D

  • Seuraaminen: Nami palkalla. Ei ollut ihan niin kamalaa kun yleensä. Namit kait rupee pelittämään. Loppua kohden parani vain. Tosin tiivishän se edelleen on, mutta siihen en aijo puuttua. 
  • Liik.istu: Muutamia kertoja liikkeenä. Oikein hyviä olivat.
  • Nouto: Metallilla. Ok tarttumiset kapulaan. Palkkaa satunnaisesti eri matkoista ja loppuun kapulan pitämistä, niin että hiukka nyin sitä. Ekalla pudotti, mutta muuten piti ihan kivasti.
  • Tunnari: kymmen kunta vierasta. Palikat rivissä oma puoli välissä. Juoksi kapuloiden yli reilu metrin. Palasi kapuloille ja haisteli pariin kertaan läpi kivan rauhallisesti. Otti kuitenkin väärän (oma oli tämän vieressä) Tuuli teki toiselle tepposen. Tämä on käynyt kerran aijemminkin. Pitää ruveta reenaamaan tuulisilla ilmoilla tunnaria. Tokalla ihan ok. Palautukset myös hyviä. Miinusta vain sivulle siirtymisessä (jää liian eteen ja hiukka vinoo) Tätä siis erikseen reenattava.
  • Ruutu: Suorapalkka-stoppi-suorapalkka. Todella hyvä tällä kertaa. Olin laittanut ruudun läheisyyteen häiriö merkkejä pari. Katsoi aluksi niitä, mutta kun kysyin toistamiseen "Missä" löysi oikean kohteen ja juoksi aivan suoraan ruutuun. Loppuun paikan hakua, jotka olivat tällä kertaa myös todella hyviä sekä ruudussa makaamista mun kierrellessä sinne tänne. Tämä myös ok.
  • Tunnari: Vielä kerran loppuun. Sama kapula määrä ja asetelma. Nyt ekalla oikea.
Tunnari laskuri (päivitys): 57-8+1-2=48

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä laskurin idea siis on?

Hiippari kirjoitti...

Kappas: teilläkin seuraillaan namilla... :)

Susan Miiro kirjoitti...

Tunnarilaskurin idea on motivoida ohjaajaa, kun näkee onnistumiset. Olen lähtenyt 100 laskemaan alaspäin. Sanovat (gurut), että kun saa tuon nollattua, niin tunnari on silloin aika vahvoilla oleva liike. En vielä tiedä onko käytännössä näin, mutta tuo ainakin motivoi ohjaajaa, jos ei muuta =D

Kaarina: Juu, nameilla mennään. Lelu saa sen painamaan niin voimakkaasti, että pakko tehdä asialle jotain. Ruut ei kuitenkaan keitä yli, mutta vaikeuttaa oleellisesti mun kävelemistä, joten pakko tehdä asialle jotain =)

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Niin jäi epäselväksi viellä ,että oletko menossa oikeaan näyttelyyn arvostelua hakemaan vai näytille muusta syystä Ruun kanssa?? Miun pitäis käyttää Milakin näyttelyssä joskus:) Varmaan LPR näyttely keväällä on edessä ..

Susan Miiro kirjoitti...

Muusta syystä. Siellä on jonkun sorttinen rotu (yhdistys?) esittely ja Ruut on siinä mukana.
Näyttelyyn ei mennä vielä pitkiin aikoihin.