perjantai 13. marraskuuta 2009

Tylsyys...

... loppu just tähän! Viikko treenaamattomuutta saa riittää. Oltiin siis eilen tuossa lähi kentällä ja molemmilla edelleen hauskaa ja voi miten innoissaan tuo yksi veti kentälle. Hihna pinkeellä mentiin suorinta tietä!

  • Seuruu: Paino ja on hiukka liian edessä. Tähän nyt puututtava (edessä oloon) Vaihdan lelun tässä liikkeessä lentäviin nakin paloihin. Loppua kohden rupesi todella kivasti toimimaan.
  • Luoksetulo: Ensi suorapalkka. Sitten maahan joka ihan ok ja siitä takapalkka. Loppuun vielä suorapalkka. Ei ennakoinut mitään osiota.
  • Kaukot: M-S-I-M palkka perusasennosta. M-I-S-M ja kierto palkka. Loppuun Pari M-I ja palkka kierrolle. Ihan ok. Pientä hötkyä, mutta olkoon. En jaksa puuttuua.
  • Ruutu: Suorapalkka-Stoppi-Suorapalkka. Ihan hyvä stoppi oli ja palkka multa. Taisi jäädä tällä kertaa aika eteen. Sitten loppuun paikan hakua eri kulmista. Tarjosi aika eteen edelleen. Näin se maailma vain muuttuu. Kivasti on kuitenkin oivaltanut sen, että jos jää eteen alkaa peruuttamaan ja jos on liian reunassa alkaa liikkua sivusuunnassa kohti keskikohtaa. Kyllä tää tästä!
  • Tunnari: Illalla vielä kotosalla. Kolme kertaa. Joka kerta toi oman. Ruu todella rauhallisena. Tosin kahdella ekalla pudotti oman ja meni vielä haistelemaan. Johtui nameista joita laitoin ekalla kerralla maahan. Nämä nyt vain ei siis sovi meille enää. On kuitenkin kelpuuttanut lentävät nakit palkaksi ja tämä on laskenut kivasti virettä. Hyvä, hyvä!

3 kommenttia:

sari kirjoitti...

Kohantää elämä alkais taas jostain rakosesta loistaa ja sais muutot pois alta ni sen jälkeen me tullaan tein tunnari ja toko kouluun pysyviksvieraiks... varo vaan... ;)

Susan Miiro kirjoitti...

Reeni seura olisi ihan kiva juttu =D

Emmi kirjoitti...

Hihi, ei mullakaan pinna kestänyt (toko)taukoa kun viikon... Tänään kävin treenaamassa, vaikka tarkoitus oli odottaa että Stepin juoksu on ohi :) Agitaukoa on kuitenkin pakko pitää se 3 viikkoa kun ei hallille voi mennä levittelemään sulotuoksuja.