torstai 12. marraskuuta 2009

Tylsää!!!

Tylsää tämmöinen reenaamattomuus. Viikko nyt ollaan vietetty jouten oloa ja molemmat vain haikaa yhä kiihkeämmin reeni kenttien suuntaan lenkillä. Itse mielessäni ja koira konkreettisesti. Ollaan pyöräilty, leikitty ja silloin tällöin etsitty omaa metsästä ja lenkillä pari kertaa pyytänyt sivulle... toinen on niin tohkeissaan siitäkin. Katsotaan jaksammeko nyt ihan kolmea viikkoa olla tauolla. Molemmilla kun on niin palava hinku reenien pariin, mutta koitetaan nyt kärvistellä. Tuon kanssa vain on niin mukava puuhata, kun tekee töitä niin tosissaan. Se ei voi kertakaikkiaan ymmärtää mitä tämä tämmöinen jouten olo muka on!?!

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Onhan se viikkokin jo taukoa, jos molemmista siltä tuntuu, niin mikset jatkaisi treenejä? Mairella on luultavasti samanlainen olo, kun on raukka omasta mielestään ihan kunnossa. Ja tänään kävi pienellä lenkillä ja on taas ihan kolmijalkainen, että sen kohdalla pakkoloma jatkuu nyt ainakin viikon vielä. Ei edes saa lenkkeillä.

Olisi kiva taas jossain vaiheessa treffailla treenien merkeissä.

Taina kirjoitti...

Kyllä sä ja te kestätte. Ymmärrän et tekee kipeetä. Mut hyvää se tekee molemmille. Tiedän miltä toi tuntuu koska ite oon ihan riippuvainen tohon oboen soittoon. Mut pieni tauko siinäkin tehnyt hyvää. kun on pitänyt. Mistyn kans samoin tauko agilitys on tehnyt sikana hyvää, huolellisuutta koiralle. Mantalle taas toko maltilla tekee hyvää ja tuo sille lisää keskittymista. Tsemppiä vaan. Tehkää aivojumppaa toisenlaisia. T:Taina