torstai 7. tammikuuta 2010

Vuosi -97 osa 1

Hessun 13-vuotis synttärit lähestyy, joten päätin laitella vanhoja paperi kuvia koneelle. Laittelen niitä nyt tänne pienissä erisssä. Kyllä ne partis vauvat vaan on niin vietävän söpöjä karvapalloja <3 Ensimmäisessä kuvassa Hessu on n. 8vk ja juuri hyökkäämässä kimppuun. Toisessa kuvassa ollaan sitten 12 viikkoa ja näin ollen hakemassa ensimmäistä rokotusta. Tuolla ell. oli aina tapana ottaa potilaistaan kuvia, jotka sai sitten hakea seuraavalla kerralla. Aika ihana tapa. Huomatkaa onnellisen ja ehkäpä hiukka ylpeän teinin olemus, kun pitää sylissään ihka omaa koiran pentua =)

                                                


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hessuhan on ihan kun noi pandat :D

Karita kirjoitti...

ainii, anonyymi=karita

Amy kirjoitti...

Hih, vähän söpö partis-Hessu <3 Teinit on aina ylpeitä omasta pennusta x) mut mikäs siinä, saa ollakkii :DD

Susan Miiro kirjoitti...

Karita: Juu saman näköisiä ovat. Sitä se ell. kait hakikin, mutta kysymys kuuluu ollaanko me tuon panda-muorin kanssa sitten ne toiset samikset ;0)

Amy: Niinhän ne teinit kait saakin. Se mun maili vastaus taas jäi, mutta olitkin laittanut jo uutta tulemaan. Vastaan siihen viikonloppuna. Nyt lupaan sen! on tää vaan välillä niin aikaan saamatonta toimintaa!!

Taina kirjoitti...

Voi vitsi ihana hessu vauva ja tyytyväinen omistaja. Muistot on kauniit. Mä muistan kun Hessu oli pari vuotias nuori haukkuva energinen partis.. Voi Hessu.. Iihana