sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Treeni lähi kentällä

Ilta lenkin yhteydessä päätin treenata. Lunta tuiskusi taivaalta, mutta pakkanen oli mukavastri laskenut alle
-10 asteen, joten mikäs siinä on treenatessa. Janessakin sattui sopivasti paikalle tekemään meille tunnarin. Kiitos vain =D

Seuraaminen: Käännöksiä vain vasempaan. Oli ihan kohtalaista. Hiukka painoi, mutta muuten suht korrektia menoa.

Luoksetulo: Ensin suora sivulle. Baanaania... Toinen suora sivulle. Lisää banaania... Sitten molemmat stopit. Seisomisessa kääntyi vinoon ja maahanmenossa sitten päätti kääntyä 180 astetta ympäri... vauhtia aivan liikaa ja molemmat stopit valui hyvin pitkäksi. Jarrutus on kyllä neli tassunen ja lumi vain pölisee, mutta jos noista saa 7 pojoo kisoissa, niin olen tyytyväinen. Olkookin liukas alusta, mutta silti niille täytyisi tehdä jotain. Vauhti on aivan liian luja.

Ruutu: ilman nauhoja. Ihmetteli paikkaa ja pyöri todella sinne tänne. Ei siis hyvä. Tokalla ihan ok. Tosin silloin kun tietää, että on ruudussa ei meinaa kunnolla tarjota paikkaa vaan aijaa... Nyt en sano sille enää stoppia vaan annan sen tarjota pitkältä matkaltakin. Menee edelleen liian taakse, mutta tarjoo onneksi edemmäs paikkaa. Nyt sitten palkkasin aika monta kertaa, niin että sai hakea palkan multa. Nyt alkoi sitten jäädä keskemmälle. Näitä täytyy tehdä sen ohella, että palkkaa myös ruudussa. Lelua ei kuitenkaan enää ruutuun. Kait tästä vielä hyvä saadaan...

Tunnari: Janessa siis liikkuroi tämän. Kymmen vierasta. Lunta tuiskusi taivaalta, eikä palikoita näkynyt juurikaan kymmenen metrin päästä. Hyvin lähti ja stoppasi palikoille. Nyt ei sortunut ottamaan ensimmäistä mikä osui kohdalle, niin kuin kerran ulkona tehtynä, kun ei nähnyt kapuloita. Haisteli maltilla ja kun osui oman kohdalle nappasi suuhun ja palautti nätisti. Pa jäi hiukka vajaaksi, kun taakse tuli koiran ulkoiluttaja, jonka koira rupesi haukkumaan. Tähän liikkeeseen olin todella tyytyväinen.

Laitoin muuten ilmottautumisen menemään Purinan kisoihin (31.1) ja saatiin paikka. Siellä sitten korkataan voi-luokka. Tosin nyt kyllä on aikamoinen uskon puute 1-tuloksen suhteen. Tuntuu vain, että mikään ei onnistu ja kaikessa on niin paljon tehtävää. Luoksarit venyy pitkiksi, ruutu on ruma, seuraaminen...noh, katsotaan mitä tuleman pitää.

Tainan, Mantan ja Mistyn käydessä uutenavuotena luonani, otimme koirista talvisia kuvia. Ne löytyvät TÄÄLTÄ Voi miten ihanaa, että täällä etelässäkin on noin paljon lunta. Ja lisää tulee koko ajan =0)


Misty, Manta ja Ruut!

4 kommenttia:

Janessa kirjoitti...

Eipä mitään! Oli ilo olla avuksi :) Pitää lähteä treenaamaan joku päivä niin että mullakin on treenitavarat mukana :)

Laura kirjoitti...

Hyvin se kisa menee, tsemppiä! :)

Tosi kivoja kuvia muuten!

Katri kirjoitti...

Kyllä sieltä ykkönen tulee, usko pois vain. Siellä on tuomarina Laisin setä, se on ihan kiltti, sama kuin Merkan voittajan kokeessa. Siellä sitten nähdään! Toivottavasti meidän kehät ei mene päällekkäin, että pääsen seuraamaan siskon suoritusta. Ja nimpparionnittelut Ruutille!

Susan Miiro kirjoitti...

Janessa: Juu muistakkin ottaa!

Laura&Katri: No joo, kyllä se kait ihan hyvin menee. Joskus vain tulee uskon puute. Mutta kyllä me se voi ykkönen sieltä kuun lopussa haetaan =D