perjantai 29. tammikuuta 2010

Piha tottistelut

Tuossa lähi parkkiksella, kun oli niin kylmä...

Nouto: Huolimaton. Toisella vaan on niin kova vauhti, että tarkkuus kärsii... Palkkailua siitä, kun kapula lopulta suussa.

Kiertoja: ensin sekalaisesti seiso ja maahan stoppeja, kunnes itse tajusin, että mun pikku koira ei osaa luotettavasti mennä maahan, kun on koko pienen ikänsä reeninyt sitä seisomista ja aina silloin tällöin maahan menoja. Jos liikaa intoa ei vain yksin kertaisesti malta kuunnella ja kuvittelee kaiken tarkoittavan seisomista. Nyt uudet kuviot tähän ja jo tuntu toisella lamppu syttyvän.

Ruutu: lyhyeltä matkalta, kun en lumi virityksistä huolimatta nähnyt keskikohtaa (kesää odotellessa) päädyin sitten ottamaan vain kympistä. Emsimmäinen hiukka liian edessä, toisella taas takana, mutta kaitse on pääasia, että se koira on siellä ruudussa sisällä...

Tunnari: Paaaljooon vääriä kapuloita sekalaisessa järjestyksessä. Meni ihan nätisti kapuloille ja aloitti maltillisen haistelun. Kun ei meinannut löytää omaa meinasi klähmäistä väärää, mutta malttoi mielensä ja jatkoi haistelua ja löysi lopulta oman. palautuksessa hiukka mälväsi palikkaa. Loppuun sitten muutama palikan palautus, jotka ok.

Tunnarilaskuri: 19-1=18

Nökyläinen <3

Ei kommentteja: